mandag 11. oktober 2010

Det er høst





Arendal Høsten 2010

//Privat

Wehoo!

Jeeej! Endeliiiig klarte jeg å fikse kommentarfeltet!!:) Du må bare velge navn,anonym,eller nettsted tror jeg. Endelig! Dette har irritert meg en smule..

søndag 10. oktober 2010

Love Magazine






Jeg elsker forsidene! Oh my! Noen ganger har de til og med forskjellige forsider på samme utgave! Det er kult. Hver gang jeg ser de i butikkhyllene har jeg lyst til å ta med meg alle hjem..det kommer jeg til å gjøre neste gang. Så kan jeg rive av forsidene og henge de på veggen:)

onsdag 6. oktober 2010

Forgot






Jeg hadde helt glemt denne blusen, men jeg fant ut at den er helt herlig! Jeg elsker at den er transparant og alle detaljene på den. Love.

Jeg blir GAL!

Hei dere! Jeg må bare fortelle dere at jeg blir gaaal av det ikke går ann å kommentere!! Det er jo derfor jeg vil blogge, for å få respons! Slik at dere kan si/spørre om det dere vil i kommentarfeltet. Så hvis noen vet noe, TA KONTAKT. Da hadde jeg blitt uendelig glad!:):):):):)

tirsdag 5. oktober 2010

Hurry

Heeihei dere! Sorry for dårlig blogging det siste..døgnet. Har vært på Ikea og trent. Noe jeg Ikke burde gjort! Kroppen min verker! Herre min gud, jeg har aldri vært så støl før! Alt gjør vondt. Til og med å ligge i sengen. Men i dag har jeg fått meg mer enn nok med frisk luft så nå må jeg slenge på meg noen klær og litt sminke før jeg skal på kino. Det blir kos:) Vi snakkes mer i morgen dere!

søndag 3. oktober 2010

Proenza Schouler

Proenza Schouler PS1 Large Suede Satchel

Første vesken jeg virkelig har falt for.

lørdag 2. oktober 2010

New In






Boots// Din Sko Levis 501// Velouria Vintage Cape/Poncho//Fretex St. Hanshaugen

ByDag






Hadde vi hatt litt mer penger hadde vi desisdert satt oss på VillaParadiso! Beste resturanten...

I dag har jeg og Nora vært byen rundt. Det begynte med Fretex på St. Hanshaugen og fortsatte til et loppemarket ved Sannergata. Deretter var det Oslo City og Byborten og noen butikker før vi dro hjem. Denne dagen har vært utrolig bra! Utrolig av hva slags butikker man finner om man leter og kommer seg litt unna de vanlige! Rett foran øynene på oss fant vi plutselig Velouria Vintage, en kjempe fin vintage butikk jeg har lett etter lenge!

Gjorde også noen nye innkjøp dere får se senre:)

Hvis ikke jeg tar feil, blir denne kvelden også veldig kos!

Håper dere har hatt en kjempe fin dag, og fortsetter den med en fantastisk kveld!
C U

fredag 1. oktober 2010

Jeg fant, jeg fant...




Fant dette smykket nedstøvet i smykkeskrinet rett før jeg dro til Spania! Jeg kjøpte det for ca 30 kr på h&m for sånn et halvt år siden og jeg hadde helt glemt det, men jeg fant ut at jeg elsker det! Fargen kommer ikke så godt frem på bildene men jeg elsker fargen også:) Problemet er bare å få det til å ligge fint hele kvelden...

Men over til en annen ting. På denne bloggen er det mye som ikke fungerer. Blant annet at bildene ikke går ann å få større og at det ikke går ann å kommentere. Dette er til død av! Jeg prøver å få fikset det hele tiden, og har til og med fått hjelp av andre bloggere på Blogger. Men det funker rett og slett ikke. Så hvis noen har noen tips om hva som kan ha skjedd er det bare å sende mail (eline-94@hotmail.com)! lHvis dere klarer å overleve, blir jeg veldig glad! Men jeg skal få fikset så fort som bare mulig! I promise

Ha en herlig fredagskveld!